Partering af kylling – 8 dele

Partering af kylling i 8 dele – teksten på billedet taler for sig selv.

Prøv at koge fond på skroget – synd bare at smide det ud.

Klar til udskæring

Spred lår lidt ud fra kylling og skær i skindet

Skær forsigtigt her

Bræk bagud så led bilver synligt

Skær mellem lår og resten af kyllingen

Her.....og så også den anden side

2 stk over/underlår

Skær bryst+vinge af skroget - følg ben på brystkasse

Følg formen stille og roligt - mærk med fingrerne

Skær i vingeled og frigør brystet

Det var de første 4 dele

Her er der næsten en skære anvisning - leddet er lige ved den hvide "streg"

Skær mellem de to led

Så er låret delt i overlår og underlår

 

Del bryst i 2 dele - her er ingen ben. Du kan også lade det være- evt. skær vinge af

Færdig 8 dele og skrog til fond. Del evt i flere stykker.

Print Friendly
This entry was posted in Teknik og tips and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.