Camilla Plum – ABRACADABRA – en boganmeldelse

Camilla Plum

Jeg kan ikke begribe at der er så meget viden inden i Camilla Plum som der er.
Hun ved ALT om mad og krydderier. Denne bog er ingen undtagelse.

Man kan bruge boges som opslagsværk eller “go all in” og læse den fra ende til anden.
det er ikke bare en kogebog, måske er det netop mindre en kogebog og mere en bog man kan blive klog af.

Hvis man vil udvide sin horisont mht. viden om krydderier og samtidig læse mere om de enkelte krydderier end blot en linje, så er dette bogen.

Eksempel. Jeg stod ved min grønthandler og kiggede på nogle friske Gurkemeje, jeg kender det jo som tørret pulver, jeg købte ikke noget selvom jeg havde lyst.
Så gik jeg hjem og JA det stod der selvfølgelig noget om i denne bog.
På mit arbejde fik vi nogle grønne tamarind, ingen anede hvad det var, godt jeg klogt kunne erindre at på side 203 er denne mærkelige ting beskrevet.

Nu er det jo ikke en Camilla Plum bog hvis hun ikke lige skal revse os alle. Denne her synes jeg er meget god og sigende for hende og bogen.
Citat fra side 203 ” I denne del af verden elsker vi alt, hvad der er sødt……I andre og mere kultiverede dele af verden kan man også rumme resten af smagsspektret”
Jeg kan gode følge hende og det bliver da ikke pakket ind…..me like.

Denne bog er essentiel for enhver der ønsker blot et lille indblik i krydderiernes spændende verden.
Den ville jeg til enhver tid købe uanset hvem der havde lavet den. Men at der står Camilla Plum som forfatter borger for en meget høj kvalitet og indsigt, jeg tror på hvert et skrevet ord i denne bog.

At bogen så også er fyldt med Anne-Li Engströms flotte billeder gør det ikke dårligere.

365 siders “ROMAN” om krydderier udgivet 07-11-2014 – KØB !

Camilla Plum 2

Sprog: Dansk
Sideantal: 368
ISBN: 9788740011517
Format: 190×250
Udk. 2014
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: Hedda Bank Grafisk Design
Fotograf: FOTOGRAF ANNE-LI ENGSTRÖM
Forlag: Politikens Forlag

Print Friendly
This entry was posted in Bog forslag and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.