JULEN – en samling opskrifter

This entry was posted in Charcuterie, Forretter, Hovedretter. Bookmark the permalink.

3 Responses to JULEN – en samling opskrifter

  1. Persille says:

    Det var dét trick, jeg brugte 😉

    IGrill mini – det anede jeg ikke eksisterede. Sådan en må jeg da have :-)

    Godt nytår
    Pernille

  2. Persille says:

    Af alle dage valgte mit stegetermometer at stå af juleaftensdag, da jeg skulle sætte gåsen i ovnen. Min ovn varmer, som vinden blæser, så jeg ville rigtig gerne have haft stegetermometret til at støtte mig op ad.
    Nå, men jeg måtte altså stege gåsen på gefühl. Efter 6 timer på, hvad der måske var 125 grader, både så den ud og føltes færdig. Jeg brunede først skindet efter at have parteret den og heldigvis sad den lige i skabet – både mør, saftig og med sprødt skind.

    • Erland says:

      Det er altid når mam ikke lige har brug for det at sådanne ting sker – så er det jo godt man selv kan tage over.

      Et trick er også at når lår løsner let når man rykker lidt i det er den færdig

      Godt at høre at den dyre fugl på den vigtige dag lykkes.
      Jeg har iøvrigt lige købt en iGrill mini – det virker men kræver en smart phone
      /Erland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *