Vanilje syltede grønne tomater

Vi lukker drivhuset ned for vinteren. Det blev en god sæson med masser af tomater og andet.
Der er ikke mange grønne tomater tilbage 4-5 glas kan det blive til.

Nogle husker disse grønne tomater fra barndommen og så skal det vel være med vanilje.

Det er så let som at klø sig i nakken, så det ville være synd ikke at lave denne lille delikatesse.

1 kg grønne tomater
1 vaniljestang
3 dl eddike
2,5 dl vand
400 gram sukker

Kog eddike, sukker og vand op med en flækket vaniljestag

Stik alle tomaterne med en gaffel og kom dem i den kogende lage.
Lad dem koge med 4-5 minutter.

Kom dem på skoldede glas og hæld lagen over og luk med det samme.

Det var det – nu kommer det svære : lad dem stå 4 uger før du smager på dem.

 

Print Friendly
This entry was posted in Sylte ting and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.