FJORDREJEN.DK
Sous vide, molekylær gastronomi, opskrifter, leg med mad, langtidsstegning
Skip to content
  • Forside
  • Om Fjordrejen.dk
  • Sous vide
  • Sous Vide Tider
  • Molekylær gastronomi
  • Video 2014-15-16
  • Udstyr
← Svinerilette af skank – i trykkoger eller gryde
Nytårs menu 2013 – et par menuer til inspiration →

Julen 2013 – en samling opskrifter

Posted on 18. december 2013 by Erland

Juleaften og julefrokosten

Jeg samler hvert år til jul og til nytår et antal opskrifter.
Her er juleopskrifterne.
Rødkål, smør, sild i lage etc.
Der er nogle opskrifter på en anderledes måde at lave ribbensteg…….. eller måske en en anderilette….en kyllinge postej…..


Rødkål
Rødbeder

Anderilette

Confit de Canard – eller confiterede andelår – nu også Sous vide

Brød

Hjemmelavet smør

Hjemmelavet rullepølse af nakkesteg 1

Hjemmelavet rullepølse af nakkesteg 2

Hjemmelavet rygeost

Stegt sild i lage

Kyllingepostej med æblesyltede rødbeder

Leverpostej – med ansjoser og allehånde

Let tartelet

Hønsesalat og rygeostesalat

Ribbensteg og kamsteg på en anden måde 1

Ribbensteg og kamsteg på en anden måde 2

Ribbensteg og kamsteg på en anden måde 3

Print Friendly
This entry was posted in Forretter, Hovedretter and tagged bagværk, Gris, Kylling, Løg, Rygeost, Sous vide, Spidskål, Svinekød. Bookmark the permalink.
← Svinerilette af skank – i trykkoger eller gryde
Nytårs menu 2013 – et par menuer til inspiration →

Comments are closed.

  • Translate to your language

  • Følg Fjordrejen på Facebook

  • Følg med på Instragram

    Load More...
    Follow on Instagram
  • Nye indlæg

    • Andebryst med kikærter og bønner
    • Pappardelle er aubergine og svampe
    • Andebryst med Insalata Caprese
    • Pighvar med sauce Grenobloise med ærter
    • Andebryst, svampesovs, stegt rosenkål og kartoffelrosette
    • Culurgiones med Alfredo Sauce
    • Andeburger – Mexi style
    • Krondyr steaks med Kartoffelkroketter og Porre Fondant
    • Svinekæber med 2 slags mos
    • Quesadillas med Andelår
  • Kategorier

    • Appetizer
    • Bager ting
    • Bog forslag
    • Charcuterie
    • Desserter
    • Eksperimenter
    • Fond og Saucer
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Ikke kategoriseret
    • Is – Sorbet
    • Mejeri
    • Midt mellem retterne
    • Molekylært kære Watson
    • Røg
    • Sous Vide
    • Sylte ting
    • Teknik og tips
    • Ting og sager
    • Udstyr
    • Vin og spiritus
  • Tags

    And Andre lande Appelsin bagværk Bær Bønner Chili Chokolade Fisk Fløde Fond Gris Græskar gulerod Is Kalv kartoffel Kaviar Kylling Kål Lam Løg Molekylær nødder Okse Pasta persille Porre Rabarber Ramsløg Rygeost Sous vide Spidskål Spinat Spiritus Suppe svampe Svinekød Teknik og tips Tomat Vildt Vin yoghurt Æble Øl
  • Følg mig på BLOGlovin – dejlig overblik med billeder

    Follow
  • Arkiver

  • Nye kommentarer

    • Erland Hansen til Pappardelle er aubergine og svampe
    • Frank Pedersen til Pappardelle er aubergine og svampe
    • Erland Hansen til Udstyr
    • Jacob Hansen til Udstyr
    • Erland Hansen til Forret med And og Pastinak
  • Blogroll

    • Gastromad
    • Gastromand
    • Grydeskeen
    • Klidmoster
    • Piskeriset
    • Rigeligt Smør
    • Sjønnes Barskab
  • januar 2021
    m ti o to f l s
    « dec    
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
  • Meta

    • Log ind
    • RSS af indlæg
    • Kommentar-RSS
    • WordPress.org
FJORDREJEN.DK
Proudly powered by WordPress.