NYTÅR 2012

Nytårs menuen som jeg serverede til nytår 2011.
Af gode grunde kom den først på siden i januar 2012.
Men her er alle opskrifterne til inspiration.
Man kan tage en enkelt ret og justerer mængden hvis man ikke lige vil lave så mange retter.
Her de 7 retter + snack + mundfrisker

Snack – Hjemmelavet salte mandler, kartoffelchips og aioli

Kammusling med Safran beurre blanc

Hummerbisque med hummerklo

Fish and chips med estragon mayo

Ganerenser – Sphere – sød/syrlig/salt

Hummer og jomfruhummer på sellericreme og Rasmus Kofoed pynt

Duck a l`Orange – my way

Kalvetyksteg sous vide med vinæbler

Blåbærsorbet, blåbærblinis og blåbær shots

Ja og så champagne til de første retter (Bollinger Special Cuvee- you know James Bond style – Ikke Gannam),

Tignanello 2007 til hovedretterne – 2007 er altså god.

Chateau Septy Monbazillac 2007    til sorbeten…….den lille dessertvin kan jeg drikke af flasken. den smager af meget mere end prisen antyder.

En Cognac til kaffen :-) Den behøber ikke være 64 år gammel, men det gør ikke noget

RIGTIG GODT NYTÅR FRA FJORDREJEN.DK – håber i kigger forbi mange gange i det nye år – der er lagt op til mange gode retter :-)

Print Friendly
This entry was posted in Appetizer, Desserter, Forretter, Hovedretter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.