Yoghurtsfære med brunkagedrys

Denne lille ganerenser er mere ment som et sjovt indlæg mellem to retter.
Men den smager forbavsende godt, og kan varieres uendeligt.

Jeg bruger lidt stikkelsbærsirup oven på og drysser med lidt knust brunkage.

Jeg har før lavet dem med persille olie i bunden og revet frosset laks over.
Måske lidt sirup og knust bacon oven på …..sæt fantasien i gang.

Yoghurtsfære:
1 liter vand på flaske
5 gram ALGIN
Youghurt naturelle

Bland algin med vandet – brug en stavblender.
Sæt på køl i mindst 4 timer (gerne natten over)

Tag en lille ske, og hæld stille og roligt en lille skefuld yoghurt ud i overfladen på algin badet.
Lad den lille sfære ligge i badet i ca. 30 sekunder og tag den forsigtigt op og læg den i rent vand.
Hvis du lader dem ligge i det rene vandbad længere tid bør du også her bruge flaske vand da kalken vil hærde sfæren for meget.

Tag en op af vandet og server med det tilbehør du ønsker.

 

 

 

Print Friendly
This entry was posted in Appetizer and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.