3 Hurtige med røget makrel no. 2 – Makrel med kartoffel og vinagret

 

For at give den lidt fede makrel lidt modspil laver jeg en vinagret.

Vinagret : en tsk sennep, 1 tsk æbleeddike, koldpresset olivenolie (ca ½ dl). Smag evt. til med citron og honning.

Hjemme røget makrel – også på kugle grill

Ingredienser:
Kogte nye kartofler
Perleløg
Gulerødder
Fennikel
Lyst daggammelt brød

Kartoflerne vendes i denne vinagret og kommes på tallerken.

Fennikel skæres meget tyndt og blancheres meget kort.

Gulerødderne og perleløg koges al dente.

Brødet skæres meget tyndt og ristes i ovn til de tager lidt farve.

Makrellen plukkes og anrettes.

Der kommes lidt vinagret over det hele.

Print Friendly
This entry was posted in Forretter and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to 3 Hurtige med røget makrel no. 2 – Makrel med kartoffel og vinagret

  1. Pingback: 3 Hurtige med røget makrel no. 2 – Makrel med kartoffel og vinagret | Madbevægelsen -- danske madblogs