Mit fynske køkken – Pasfall

Thomas Pasfall “Mit fynske køkken” 240 sider, 26×26 cm

Det er nok pt. den bedste kogebog jeg har.

Købte den sidst da jeg var nede og spise på kroen. Trøffel festival :-)

En af de bedste madoplevelser jeg længe har haft – Thomas Pasfall havde inviteret Michel Michaud (fra Ruths Hotel Skagen).

Deres indbyrdes kokkekamp landede i min mave :-) :-)

Vinen blev holdt på en moderat niveau – nok mest fordi man havde sat den samlede pris noget lavt i forhold til det niveau aftenen landede på. Oprindeligt var det en gourmet aften, men blev pga. indkøb af grotesk mange trøfler en trøffel-festival :-) ingen klage herfra :-)

Men bogen : tidens trend med at skrive : så kører du det lige i en Parco-jet og den stil er helt barberet væk. Her kan du rent faktisk lave alle retter i dit eget køkken. Og med de vare du kan få hos den lokale.

Du behøver ikke slavisk at lave retterne fra opskriften – men kan surfe rundt i bogen og tage hvad du har lyst til. Og derved sætte sit eget præg på en ret.

Spidskålen fra side 47, kødet side 147, sovsen side 183, kartoflen side 111 osv.

En helt og aldeles fremragende kogebog fra et fremragende køkken.

Print Friendly
This entry was posted in Bog forslag. Bookmark the permalink.

Comments are closed.