Æg og bacon – på den sorte sti

Ja hvad pokker skal man ellers kalde sådan en forret – eller eksperiment.

Bare et sjovt køkken eksperiment og leg med teknikker.

Ikke en ret man som sådan skal lave lige nøjagtig som her, men bruge som inspiration og tage nogle af elementerne og lave sin egen version.

Jeg havde nogle sorte grissini som jeg lavede til pulver. Grissini er leftovers i fryseren fra denne ret : Brændt bonsai træ med laks

Sne af Maltodexin

Ristet bacon.

Ristet rugbrød i bacon fedtet, og kørt i blenderen.

Små bitte æggeblommer

Yoghurt sphere – so easy

Enoki svampe, brøndkarse og persille blended med olie.

Print Friendly
This entry was posted in Eksperimenter, Forretter and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Æg og bacon – på den sorte sti

  1. Morten says:

    Eneste seriøse spørgsmål er hvornår vi allesammen skal komme og smage:)

    • Erland says:

      Eneste seriøse svar er at det er for tidskrævende at lave alle de små æggeblommer, ellers var i da velkommen :-)
      Det er lidt tidskrævende, men jeg havde det da sjovt mens jeg lavede retten. Men laver den bestemt kun til få mennesker af gangen.

      /Erland

  2. cphfoodie says:

    Hej Erland,
    Det ser rigtig spændende ud. Hvordan smagte det?
    Mvh cphfoodie

    • Erland says:

      Hej . Det smagte egentlig mest af bacon. Det gik kraftigt gennem. Brødet var også stegt i bacon. Grissini smagte ikke af så meget. Men fin smag.
      /erland

  3. Pingback: Æg og bacon – på den sorte sti | Madbevægelsen -- danske madblogs