Carpaccio med Hokkaido og Grønkål

carpacio-hokkaido-1

Let forret med smagfuld tilbehør

4 personer
300 g kalvemørbrad – eller oksemørbrad
1/2 hokkaido græskar
Smør – ca 25 gram
1 citron
2 stængler grønkål
Urter – f.eks. timian oregano, rosmarin

carpacio-hokkaido-head

Kødet:
Skærs tyndt og bankes helt tyndt mellem 2 fryseposer
Kom over på en tallerken og drys mes salt og peber

Hokkaido:
Halver hokkaido og fjern frø
Bages mør i ovnen ca 15-20 minutter
Skær i mindre stykker – behøver ikke at kasserer skallen
Blend det fint med lidt smør
Pres det gennem finmasket sigte og smag til med citron, salt og peber

Grønkål:
Riv bladene af stænglen og riv bladene i mundrette stykker
Vend dem med olie – lettest i en frysepose
Læg dem på bagepapir og ag dem ved 170 grader til de er sprøde

carpacio-hokkaido-2

Anret:
Kom hokkaido i en frysepose og skær lille hul.
Pres det ud som på billedet
Drys med hakkede urter
Kom sprøde grønkålsblade på

Server gerne et godt brød til

I glasset en fin Bordeaux, Saint-Estéphe fra Cháteau Calon Ségur 2013

caylon-segur-2013

Print Friendly
This entry was posted in Forretter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.