Blomkålswrap med And

blomkaalswrap-med-and-head

Sund og lækker mad som gør det let at få lidt mere grønt ind i aftensmaden

4 personer
3 andelår
1 blomkål
3 spsk friskrevet parmesan
2 æg
1/2 lille rødkål – eller blot et glas rødkål
Salat – her ærteskud

blomkaalswrap-med-and-3

Kødet:
Kog andelårene i 2 – 2,5 timer til e er helt møre
Køl dem lidt af og pil kødet fra

Rødkål:
Snit rødkålen meget fint
Drys med salt og knug kålen 5-8 minutter til den bliver blød og smider noget af væsken

blomkaalswrap-med-and-5

Blomkålswrap:
Riv blomkålen groft
Kom den i en gryde sammen med 2-3 spsk vand og damp det i ca 10 minutter
Kom blomkålen over på et rent viskestykke og knug al overskydende væske ud
Bland den tørre kogte blomkål med 2 æg og 3 spsk parmesan
Drys med salt og peber

Del blandingen i 4 og kom på en bradepande med bagepapir
Tryk dem flade – ca 1/2 cm og pensl med olie
bag dem i en 200 grader varm ovn med varmluft til de er gyldne – ca. 20 minutter

blomkaalswrap-med-and-2

Anret:
På hver blomkålswrap kommes salat
And fordeles oven på og krydres med salt/peber
Kom rødkål på og rul/fold sammen

simonroth-spatburgunder-2016

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *