Denne ret er til dem der ikke kan få svampe nok.
Det er en fortættet smag af svampe
4 personer
1 kg forskellige svampe
1 tomat
2 fed hvidløg
4 stilke timian
1 citron
Pasta: 200 gram Tippo 00 mel, 2 æg
Svampefyld:
Skær 200 gram svampe i små stykker og steg dem i smør sammen med hvidløg og timian
Køl af og hak det helt fint – smag til med citron, salt og peber
Tortellini:
Bland og ælt mel med æg og juster med lidt vand
Lad pastaen hvile på køkkenbordet mindst 1 time
Rul tyndt ud og skær kvadrater på ca 6-7 cm
Kom en tsk fyld på, pensl kanter med vand og fold som på billedet
Koges i simrende saltet vand i et par minutter til de flyer mod overfladen
Svampe consommé:
Resten af svampene skæres i mindre stykker
Tomaten skæres i mindre stykker
Kom begge dele i en beholder med låg der kan tåle at komme i ovnen ved 75 grader
Jeg brugte køkkenfilm som låg.
Efter 10-12 timer har svampene afgivet sin væske som kan sigtes gennem et klæde eller kaffefilter
Anret:
Kom tortellini i en dyb tallerken og hæld lun svampe consommé på ved bordet
I glasset en Champagne, les Freres Mignon Blanc des Blancs 2016