Andebryst med Hokkaidocreme og Bok Choy

andebryst-med-hokkaido-og-bok-choy-headHer en lettere asiatisk ret med en cremet Hokkaidocreme

4 Personer
4 andebryst
1 Hokkaido
Smør
2 Bok Choy
Chili sur/sød sovs:
1-2 Røde chili skåret i tynde skiver
1 fed hvidløg – presset
75 gram palmesukker (eller rørsukker)
1,5 dl vand
Maizena

Andebryst:
Fjern eventuelle sener på kødsiden og rids skindet.
Kom brystet på en kold pande og steg ved middel varme til skindet er gyldent, 8-10 minutter.
Vend kødet og steg videre i ca. 8-10 minutter
Tag kødet af panden og lad kødet hvile 10 minutter før udskæring

Chili sur/sød sovs:
Kog det hele i 15 minutter og blend en smule med stavblender.
Smag på det og juster evt. med vand.
Kog op og jævn en smule med maizena

Hokkaidocreme:
Skær en hokkaido i både og bag dem i ovnen ved 180 grader til de er møre
Blend de bagte hokkaido både sammen med smør
Pres cremen gennem en sigte

Bok Choy:
Flæk dem og steg snitfladen i olie til de får farve

Anret:
Kom en skefuld hokkaidocreme på en lun tallerken sammen md skiver af andebryst
Kom den stegte Bok Choy på og kom chilisovs på det hele

andebryst-med-hokkaido-og-bok-choy-2

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *