Spaghetti med Andelår

spaghetti-med-andelaar-head

Let og smagfuld hverdagsret.
Kog evt. andelårene dagen før – eller hav altid kogte andelår i fryseren

4 personer
3-4 andelår
1 bundt persille
1 løg
Spaghetti
Parmesan

Andelår:
Koges i vand i 2 timer til de er meget møre
Skær løg i meget fine tern og steg på en pande i lidt olie
Pluk kødet af lårene og kom ned til løgene
Kom lidt af kogevandet på
Bland hakket persille
Smag til med salt og peber

spaghetti-med-andelaar-2

Spaghetti:
Koges efter anvisning på posen
Bland pastaen sammen med kødet

Anret
I en dyb varm tallerken med revet parmasan oven på

i Glasset en frisk Riesling fra Schätzel

riesling

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *