Burger med Grillkølle og Romesco sauce

grillkoelle-burger-2God sovs til lidt svinekød – det hele i en burger

Serveret med super lækre ovnkartofler med en tvist

4 personer
4 grillkøller
4 burgerboller
BBQ sovs: Farin, ketchup, hvidløg, olie, røget paprika, chili
Romesco sauce:
3 grillede peberfrugter, 4-5 små tomater, 3 fed hvidløg, en lille håndfuld smuttede mandler
chili, røget paprika, eddike (sherry- eller æbleeddike), olivenolie, salt/peber
Kartofler – brug denne opskrift: verdens bedste ovnkartofle

grillkoelle-burger-1

Grillkøller/spoleben:
Kog dem i ca. 1,5 time og lad dem køle af
BBQ sovs: Farin, ketchup, hvidløg, olie, røget paprika, chili
Kog BBQ sovsen op og køl af – vend køllerne i sovsen
Grill nogle minutter på hver side – til gennemvarm

grillkoelle-burger-3

Romesco sauce:
Blend det hele og smag til

Anret med lidt salat i en burgerbolle og kartoflerne ved siden af

I glasset en naturvin fra LOEW – Pinot Noir fra Alsace, Westhoffen 2018

loew

Print Friendly
This entry was posted in Ikke kategoriseret and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.