Grillkøller med vredet kål

grillkoeller-med-vredet-kaal-1

Miniudgave af eisbein med surkål – lavet i en lettere udgave

4 personer
4 grillkøller/spoleben
BBQ sovs -ketchup, farin, hvidløg, røget paprika, salt, peber, olie
1/2 spidskål
1 spsk æbleeddike
1 citron
Små tomater
Et par kogte kartofler – kan udelades

grillkoeller-med-vredet-kaal-2

Kødet:
Grillkøller/spoleben er forkogt 1,5 time
Før turen på grillen pensles de med BBQ sovsen (se herunder) og grilles et par minutter på hver side
Hvis de har været afkølet/frosset efter kogning skal de varmes igennem på grillen

grillkoeller-med-vredet-kaal-3

BBQ sovs:
Rør alle ingredienser godt sammen

Tomater. kommes hele på grillen et par minutter

Vredet kål.
Spidskål skæres meget tyndt – drys med 1 tsk salt og knug væske ud i 5-8 minutter
Smag til med æbleeddike, citron, salt/peber

grillkoeller-med-vredet-kaal-4

Anret som på billedet

I glasset en Bordeaux fra Château Haut Bergey 2015

chateau-haut-bergey-2015

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *