Andelår med Appelsin og Bulgur

andelaar-med-appelsin-og-bulgur-head

En nem ret med And, appelsin og bulgur

Her bruger jeg forkogte andelår som jeg har i fryseren.
Jeg har kogt en del for at have en masse andefond til sovs, risotto etc.
Så har jeg altid hurtigt andelår til f.eks. grillen eller en tur i ovnen

4 personer
4 andelår
3 dl bulgur (5 dl vand)
1 citron
2 appelsiner
1 lille bundt koriander
4 tomater skåret i mundrette stykker
Smør

Andelåret:
Jeg har kogt andelåret i ca 1,5 time
Jeg kan så give det stegeskorpe på en varm grill eller en i meget varm ovn

Bulgur tilbehør:
Skyl bulguren
Kog vandet op sammen med 3-4 skiver citron
Kom bulguren i og kog ca 12-14 minutter alt efter hvordan du vil have konsistensen
Vend smør og tomat og i bulguren

Skær skallen af appelsinerne og skær fileterne ud
Pres al saften ud fra resterne af appelsinerne
Vend det i bulguren og smag til med salt/peber

andelaar-med-appelsin-og-bulgur

Anret:
Kom en god skefuld bulgur på en tallerken og korianderblade på toppen
Server andelåret ved siden af

I glasset en Bordeaux fra Pessac Leognan, Chateau Haut-Bergey 2015

haut-bergey-2015

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *