Burrata med Jamon Iberico

burrata-med-jamon-iberico-1

Super nem frokost, forret eller let sommer aftensmad med lidt godt brød til

4 personer
12 skiver god lufttørret skinke – her Jamon Iberico
4 Burrata
400 gram små tomater
1 spsk balsamico
1 spsk olivenolie
8 hvide asparges
Basilikum blade

tomater-til-ovnen

Tomaterne:
Del dem i to og kom på bagepapir, skærefladen op
Dryp med balsamico og olivenolie
Kom i ovnen ved 150 grader til de begynder at skrumpe en lille smule – ca 2 timer

burrata-med-jamon-iberico-2

Anret:
kom en burrata på en tallerken og skinke rundt om
Skær asparges i mindre stykker og placer dem ved skinken
Kom tomater på og dryp med den væske tomaterne har afgivet
Dryp med en god olivenolie og krydr med salt/peber
Basilikumblade oven på
Server evt. et godt brød til

burrata-med-jamon-iberico-3

I glasset en Riesling fra Wageck

wageck

Print Friendly
This entry was posted in Forretter, Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *