Stenbiderrogn med Burrata

stenbiderrogn-med-burrata

Super let opskrift som ikke smager ringere af den grund

4 personer
4 Burrata
200 g Stenbiderrogn
1 citron
2 spsk Rygeost
2 spsk fløde
4 skiver parmaskinke
4 skiver rugbrød
Smør
2 spsk friskrevet Parmesan til parmesanchips
Dild

stenbiderrogn-med-burrata-1

Stenbiderrogn smages til med salt, citron og en anelse sukker

Parmesanchips:
Riv parmesan og læg det på bagepapir en lille bunke
I ovnen ved 150 grader smelter det sammen og er færdigt når det tager farve
Lad det køle af på køkkenrulle og knæk i mindre stykker

Rugbrød: Steges sprødt på en pande i smør

Rygeost:
Rør rygeost op med fløde og smag til med salt, peber og en smule citron

Parmaskinke:
Parmaskinke sættes i ovnen mellem 2 stykker bagepapir ed et fad over for at holde det fladt
180 grader i 5-7 minutter hvorefter det øverste bagepapir tages af
Steg det færdigt/sprødt og lad det køle på køkkenrulle

stenbiderrogn-med-burrata-2

Anret:
Kom en burrata på en tallerken og stenbiderrogn ved siden af
Kom klarret af rygeost ved siden af sammen med parmesanchips, parmaskinke og rugbrød
Hakket/plukket dild på toppen

I glasset en Pouilly-Fuissé fra Denis Bouchacourt, Climate “En Servy” 2017

denis-bouchacourt-en-servy-2017

Print Friendly
This entry was posted in Forretter, Hovedretter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.