Stenbiderrogn og Østers

blinis-stenbiderrogn-oesters-1

Lidt luksus seafood – her både stenbiderrogn og østers

Hjemmelavet snyde blinis – altså med hvedemel og ikke boghvede
Hvis man vil lave den ”rigtige” så SE HER https://fjordrejen.dk/?p=584

4 personer
200 gram stenbiderrogn
Blinis: 2 æg, revet skal fra 1 citron, 1 dl mælk, 1 tsk bagepulver, hvedemel
Mindst 4 østers – gerne flere
God creme fraiche – her en 18% fra Øllingegaard
1 rødløg i små tern
Dild
Citron
Olivenolie

oesters

Stenbiderrogn:
Rør med salt og en anelse sukker samt saft fra 1/2 citron

Blinis: Pisk ægget sammen med mælk, bagepulver og citronskal.
Rør hvedemelet i til du står men den dej der er lidt tykkere end en almindelig pandekage dej
Steg små pandekager på en pande eller hvis du ejer en blinispande så er det nu en skal findes frem

blinis

Østers: Bland lidt olivenolie med citronsaft, salt og peber
Kom lidt af denne blanding oven på en østers sammen med lidt dild

Samle retten:
Kom lune blinis på en tallerken og fordel stenbiderrogn, creme fraiche og rødløg.
Drys med salt og peber. Kom dild oven på

Kom en østers på samme tallerken

I glasset en sprød syreholdig chardonnay fra Craft Wine, Origin Wine Co. Stein Vineyard “ORIGIN” 2014

origin

Print Friendly
This entry was posted in Forretter, Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *