Tatar med Avocado

tatar-med-avocado-head

Denne gang med en rørt tatar

4 personer
5-600 gram oksemørbrad
2 avocado
1 citron
1 skalotteløg – finthakket
1 spsk hakket kapers
1 spsk olivenolie
1 tsk sennep
salt/peber
Grønt pynt: ærteskud, brøndkarse eller karse

Hak kødet med en god kniv, der må gerne være lidt at tykke på
Bland kødet med kapers, løg, sennep og olie – smag til med salt og peber

Avocadoerne skæres i små tern og vendes med citronsaft

tatar-med-avocado-2

Anret
Kom kødet i bunden og avocado oven på
Slut af med grønt pynt
Server et brød og smør til
Eller som her hjemmelavet flúte med smør/hvidløg – SE HER HVORDAN

hvidloegsbroed

I glasset en Bordeaux fra Malescot St. Exupery 3. Cru Margaux, 2006

malescot-2006

Print Friendly
This entry was posted in Appetizer, Forretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *