Carpaccio

carpaccio

Dette hører til noget af det letteste at lave samtidig med det er en af mine yndlings spise

4 personer
300 gram oksemørbrad
1 citron
God olivenolie
Ærteskud -eller brøndkarse, ruccola….
Friskrevet parmesan
Salt/peber

carpaccio-head

Skær kødet så tyndt ud som muligt
Læg skiverne mellem 2 stykker frysepose og bank det helt fladt med f.eks en lille pande
Kom kødet på en tallerken

Dryp med olivenolie og citronsaft omkring kødet
Krydr kødet med salt/peber

carpaccio-2

Kom ærteskud på toppen og slut af med masser af friskrevet parmesan

Server et godt brød til eller som her et hvidløgs baguette SE HER HVORDAN

hvidloegsbroed

I glasset en Bordeaux fra Malescot St. Exupery 3. Cru Margaux, 2006

margaux-2006

Print Friendly
This entry was posted in Ikke kategoriseret and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *