Appetizer, Snack med And # 1af2 – Kødboller med kartoffel

appetizer-med-koedboller-1Forslag på appetizer eller snacks med and

Man kan selv skalere opskrift op hvis man vil lave flere

Se # 2af2 HER – Hot sticks

Kødboller med kartoffel – ca.15 stk
1 andebryst
1 andelår
5 Små Kartofler
15 Tandstikker
Marinade: 1 stk revet ingefær, 1 fed hvidløg, 1 spsk soya, 1 spsk farin, , 1 tsk tomatpuré
Frisk Koriander

andelaar-og-bryst

Kødboller:
Start med at tage skindet af både lår og bryst
Skær kødet af lår og skær bryst i mindre stykker
Kør det i en foodprocessor eller hak det meget fint med en kniv
Kom salt og peber i kødet og form små kødboller med en teske
På en pande steges skindet til det har afgivet fedt – kasser skindet
Steg bollerne i fedtet – senere skal vi stege kartoflerne i fedtet

Kartoflerne:
Kog dem så de stadig har bid
Køl dem af og skær 15 cm tykke skiver
Steg kartoflerne i andefedt

appetizer-med-koedboller-2

Marinade:
Kom ingredienserne i en gryde og kog til det tykner lidt
Kom de stegte andekødboller i og sørg for marinaden bliver fordelt

Anret:
På hver stegt kartoffelskive kommes en kødbolle og holdes på plads med en tandstik
Drys med hakket koriander
Serveres lun eller kold

Print Friendly
This entry was posted in Appetizer and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *