Tagliatelle med Andekødboller

tagliatelle-med-andekoedboller-1

Kødboller lavet af andebryst er super velsmagende og lette at lave

4 personer
2 stk andebryst
1/2 løg + 1/2 løg til sovsen
Andefedt fra skindet
1 æg
1 spsk mel
1 spsk rasp
1 dåse flåede tomater
1 fed hvidløg – presset
1 håndfuld spinat
1 pakke frisk Tagliatelle – eller lav det selv SE HER 
Friskrevet parmesan

fars-af-andebryst

Kødbollerne:
Træk skindet af begge andebryster og steg skindet på en pande så de afgiver en mase fedt.
Smid skindet ud og køl fedtet af.

I en foodprocessor hakkes 1/2 løg og brystkød
Bland det med en spsk fedt fra skindet, rasp, æg, mel og salt/peber
Steg relativ små kødboller i olie – jeg brugte en tsk kød pr. bolle

andefedt

Sovsen:
I oliveolie steges 1/2 løg (i tern) bløde
Kom tomat på sammen med hvidløg og kog stille og roligt 1/2 time
Skru helt ned og kom spinaten på – vend det ned i sovsen så det falder sammen.
Smag til med salt/peber

Pasta – koges efter anvisning fra posen

tagliatelle-med-andekoedboller-3

Samle retten:
Kom kødbollerne i sovsen og vend den friskkogte pasta i

Anret:
Kom pasta/kødboller i en dyb tallerken og drys med parmesan

tagliatelle-med-andekoedboller-2

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *