Kødboller lavet af andebryst er super velsmagende og lette at lave
4 personer
2 stk andebryst
1/2 løg + 1/2 løg til sovsen
Andefedt fra skindet
1 æg
1 spsk mel
1 spsk rasp
1 dåse flåede tomater
1 fed hvidløg – presset
1 håndfuld spinat
1 pakke frisk Tagliatelle – eller lav det selv SE HER
Friskrevet parmesan
Kødbollerne:
Træk skindet af begge andebryster og steg skindet på en pande så de afgiver en mase fedt.
Smid skindet ud og køl fedtet af.
I en foodprocessor hakkes 1/2 løg og brystkød
Bland det med en spsk fedt fra skindet, rasp, æg, mel og salt/peber
Steg relativ små kødboller i olie – jeg brugte en tsk kød pr. bolle
Sovsen:
I oliveolie steges 1/2 løg (i tern) bløde
Kom tomat på sammen med hvidløg og kog stille og roligt 1/2 time
Skru helt ned og kom spinaten på – vend det ned i sovsen så det falder sammen.
Smag til med salt/peber
Pasta – koges efter anvisning fra posen
Samle retten:
Kom kødbollerne i sovsen og vend den friskkogte pasta i
Anret:
Kom pasta/kødboller i en dyb tallerken og drys med parmesan