Tyndskåret kød med tilbehør er en af favoritterne her
4 personer
200 gram kalveinderlår eller mørbrad
Salat
en håndfuld nødder
Aïoli – SE HER hvis du vil lave den selv
Syltede sennepskorn: 4 spsk gule sennepskorn, 1,5 dl eddike, 1/2 dl vand og 1 dl sukker
Friskhøvlet parmesan
Kødet:
Skær det så tyndt som muligt – bank det helt fladt mellem 2 fryseposer
Syltede sennepskorn:
Giv sennepskorn et opkog i lagen og lad dem simre ca. 5 minutter. Kom på glas
Kan holde sig længe på køl og er bedst når de lige står min. 1 døgn
Anret:
Kom de tynde stykker kød på en tallerken
Kom salat, syltede peberkorn og nøder på
Fordel parmesanen og drys med alt og peber
Server gerne et godt brød til
I glasset en champagne extra brut fra Les Freres Mignon, L´Aventure Blanc des Blancs