Carpaccio med salat og syltet sennepskorn

carpacio

Tyndskåret kød med tilbehør er en af favoritterne her

4 personer
200 gram kalveinderlår eller mørbrad
Salat
en håndfuld nødder
Aïoli – SE HER hvis du vil lave den selv 
Syltede sennepskorn: 4 spsk gule sennepskorn, 1,5 dl eddike, 1/2 dl vand og 1 dl sukker
Friskhøvlet parmesan

carpacio-head

Kødet:
Skær det så tyndt som muligt – bank det helt fladt mellem 2 fryseposer

Syltede sennepskorn:
Giv sennepskorn et opkog i lagen og lad dem simre ca. 5 minutter. Kom på glas
Kan holde sig længe på køl og er bedst når de lige står min. 1 døgn

Anret:
Kom de tynde stykker kød på en tallerken
Kom salat, syltede peberkorn og nøder på
Fordel parmesanen og drys med alt og peber

Server gerne et godt brød til

carpacio-3

I glasset en champagne extra brut fra Les Freres Mignon, L´Aventure Blanc des Blancs

carpacio-champagne

Print Friendly
This entry was posted in Forretter, Hovedretter and tagged . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *