Ramen med Andebryst

ramen-med-andebryst-head

Ramen er en speciel form for nudler der oftest bruges i en suppe.
Her er retten tilpasset så den er let at lave og med ingredienser der er lette at finde.

Men det er stadig en super velsmagende suppe

4 personer
2 andebryst
1 glas rød karrypasta (eller grøn)
2 dåser kokosmælk
2 stk honning
1 spsk soya
4 hårdkogte æg
250 gram Nudler – her fulkorn
6 forårsløg
1 rød peber
4-6 små gulerødder
2 løg

ramen-med-andebryst-3

Andebryst:
Træk skindet af og kog kødet i 8 minutter
Skær i tynde skiver

Suppe:
Steg halvdelen af løgskiverne i olie uden de tager farve
Kom karrypasta på og steg i nogle minutter
Kom kokosmælken på sammen med soya og honning
Lad det koge lidt ned og smag til

Nudler koges efter anvisning på posen

Forårsløg – rød peber og gulerødder skæres i tynde skiver
Gulerødderne koges i saltet vand i ca 2-3 minutter

Anret:
Kom nudler i en skål og hæld suppen over
Anret andebrystskiver oven på sammen med 1 æg delt i 2 og de tyndsnittede grøntsager

Tip:
I stedet for at smide skindet ud kan man skære det i tynde skiver og stege det.
De sprøde strimler kan kommes over retten.
Fedtet kan gemmes nogle dage eller fryses ned – lækkert at stege kartofler i

ramen-med-andebryst-2

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *