Andebryst med kikærter i kokos

and-med-kikaerter-1

Lidt anderledes tilbehør som er nemt, billigt, smagfuldt og sundt

4 personer
2 andebryster
1 dåse kokosmælk
1 tsk friskrevet ingefær
2 fed hvidløg
2 dåser kikærter
100-150 gram skyllet spinat
1 løg i tern
1 citron

Andebrystet:
Fjern eventuelle sener på kødsiden og rids skindet.
Kom brystet på en kold pande og steg ved middel varme til skindet er gyldent, 8-10 minutter.
Vend kødet og steg videre i ca. 8-10 minutter
Tag kødet af panden og lad kødet hvile 10 minutter før udskæring.

Kikærter:
Hæld væsken fra dåserne
Tag en god håndfuld og læg dem på bagepapir.
Bag dem i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter – vend dem efter 10 minutter

I en gryde steges løg, ingefær og hvidløg i olie uden de tager farve
Kom nu resten af kikærterne i sammen med en dåse kokosmælk
Kog 10 minutter og med et piskeris mases en stor del af kikærterne lidt
Kom en skyllede spinat ned og vend rundt.
Efter få minutter er spinaten faldet sammen.
Smag til med salt/peber og citronsaft

and-med-kikaerter-2

Anret:
Kom kikærter/spinat på en lun tallerken
Skær andebryst ud i skiver og placer dem oven på og drys med salt
Drys med de bagte kikærter

I glasset en Bordeaux fra Chateau Poujeaux, 2010

chateau-poujeaux-2010

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *