Svampesuppe med tilbehør

svampe-suppe

Svampesuppe er let at lave og smager forrygende
Her med et ristet brød med pancetta og parmesan, brug gerne en god bacon istedet

4 Personer
500 g blandede svampe eller markchampignon
1 løg
et par kviste timian
0,5 – 0,75 l kyllingefond
1/4 l piskefløde
1 citron
1 løg i tern
1-2 fed hvidløg i tynde skiver
4 skiver brød
4 skiver pancetta eller god bacon i tern
1 spsk friskrevet parmesan
1 bundt purløg

svampe-suppe-head

Suppe
Steg løg bløde sammen med hvidløg uden de tager farve
Steg svampe ved hård varme til de er møre. Kom Timian ved de sidste minutter
Kom fond på og lad det koge ca 20 minutter
Tag timiankviste op og blend suppen
Kom fløde på og kog ind til ønsket konsistens
Smag til med salt/peber og citron

svampe-suppe-2

Brødet
Steg pancetta
Steg brødet i pancetta fedtet
Kom pancetta på brødet og drys med parmesan og hakket purløg

Anret som på billedet

I glasset en Bordeaux, Chateau Gressier Grand Poujeaux 2010

bordeaux

Print Friendly
This entry was posted in Forretter, Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *