Smørristet brød med Markchampignon ala creme

svampe-toast-headLet og smagfuld forret

4 personer
500 gram markchampignon i skiver
1 håndfuld blandede svampe
2 kviste timian
1 løg i tern
1/4 l piskefløde
1 citron
1 bundt purløg
4 skiver brød

Steg løg uden de tager farve
Skru op og steg markchampignon møre
Kom timian på sammen med fløden og saft fra 1/2 citron
Kog fløden ned til pasende konsistens
Smag til med salt/peber og citron

svampe-toast-2

Steg de blandede svampe møre og gyldne

Steg brødet gyldent i smør

Anret:
Kom Champignon ala creme på brødet og drys med hakket purløg
Kom de blandede svampe oven på

I glasset Chateau Gressier Grand Poujeaux 2010

bordeaux

Print Friendly
This entry was posted in Forretter and tagged . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *