Cafe sandwich med andelår, salt Kartofler og Aiöli

cafe-sandwich-med-andelaar-1

Hvis man har noget andekød i overskud fra dagen før kan man lave denne lækre sandwich.

Men hold dig ikke tilbage hvis du ikke har – så koger vi bare et par andelår

4 personer
8 skiver godt brød
2 andelår
1 løg
1 spsk farin
1 drys chili
2 spsk soya
Salat
Saltkartofler:
Små kartofler
1/2 kg salt
Olie eller andefedt
Aiöli: mayonnaise, hvidløg
Hjemmelavet mayonnaise SE HER

cafe-sandwich-med-andelaar-2

Andelår:
Kog andelåret 2 timer – gerne sammen med 1 løg og 5 peberkorn
Gem kogelagen til en god andesovs – den kan sagtens fryses
Pil kødet af

På en pande steges 2 fintsnittede løg til de er bløde
Kom andekødet på sammen med farin, chili og soya
Steg nogle minutter

Salt kartofler:
I et ovnfast lille fad kommes salt og de vaskede kartofler stikkes ned i saltet
Kom i ovnen ved 180 grader til kartoflerne er møre – ca. 25 minutter
Tag kartoflerne op og kasser saltet
Skær alle kartofler i 2 stykker og steg dem på skærefladen i andefedt eller olie

Aiöli:
Mayonnaise smages til med presset hvidløg

Brødet:
Smør lidt Aiöli på begge sider af brødet
Kom det lune andekød/løg på det ene og det andet som låg
Steg det på en pande og pres det lidt ned med en anden pande eller gryde
Det ser bedst ud med en grill pande med en almindelig pande er lige så god

Anret:
Kom det varme brød på en tallerken sammen med salat
Server kartoflerne til og drys med salt
Til sidst en skefuld Aiöli

cafe-sandwich-med-andelaar-3

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *