Smørrebrød med And og hjemmelavet flødepeberrod

smoerrebroed-med-and-head

Flødepeberrod er oftest forbundet med kogt kalvebryst

Prøv denne version med en nem hjemmelavet flødepeberrod

4 personer
2 Stegte og afkølede andebryst
4 skiver rugbrød
Smør
Mayonnaise
Pynt – her oregano men andet kan bruges f.eks. brøndkarse, persille…
Flødepeberrod:
1,5 dl piskefløde
Ca.3 spsk. friskrevet peberrod – forsigtig og smag til
2 spsk æbleeddike eller citronsaft
1/2 tsk salt
1/2 tsk sukker eller honning

Rugbrødet steges gyldent i smør

Andebrystet skæres så tyndt som overhovedet muligt

Flødepeberrod:
Pisk fløden til en blød skum
Vend salt, sukker og eddike i
Smag til med friskrevet peberrod

Anret:
Smør det afkølede brød med lidt mayonnaise
Kom tynde skiver and på rugbrødet og drys med salt og peber
Kom flødepeberrod oven på
Slut med lidt grønt

smoerrebroed-med-and-1

Print Friendly
This entry was posted in Forretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *