Andebryst med Hokkaido

and-med-hokkaido-3

Andebryst med stegt Hokkaido og Hokkaidocreme

4 personer
1 stort Hokkaido græskar eller 2 små
2 stk andebryst
3 bagekartofler
1/4 piskefløde
Chiliflager
Frisk koriander

and-med-hokkaido-1

Andebryst:
Fjern hinder på kødsiden og rids skinsiden.
Kom på en kold pande og sæt over medium/høj varme til skindet er gyldent
Vend og sæt brystet i ovnen ved 130-140 grader til den opnår en kernetemperatur på 58 grader
Lad kødet hvile 10 minutter før udskæring

Hokkaido og bagekartofler:
Flæk græskar i 4 både, fjern kerner og skær skrællen af
Skær skiver af halvdelen og skær en anden halvdel i mindre stykker
Skiverne kommes i et fad sammen med bagekartofler skåret i Pommes frites størrelse
Vend olie i sammen med salt, peber og lidt chili
Sæt i ovnen ved 220 grader til det er mørt

Den anden halvdel af græskaret koges mørt og blendes sammen med piskefløde til en creme
Smag den til med salt og peber

and-med-hokkaido-head

Anret:
Kom en god klat Hokkaidocreme på en tallerken og skiver af and oven på
Anret stegte Hokkaido og kartofler ved siden af og pynt med koriander

I glasset en Bordeaux fra Pauillac, Chateau Grand Puy Lacoste 2014

bordeaux

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *