Hotdogbrød med andelår
4 personer – 8 hot ducks
3 andelår
2 løg – 1 til kogelagen og 1 til sovsen
2 gulerødder – 1 til kogelagen og 1 til sovsen
5 peberkorn
1 drys chili
8 hotdog brød – eller lav selv SE HER
På toppen:
Sennep
2-300 gram skyllet spinat
Purløg
1 rødløg
1 glas syltede perleløg
Andelåret:
I en gryde steges andelåret gyldent
Skær det ene løg i 2 og steg på skærefladen, må godt blive ret mørkt/sort
Kom vand på sammen med peberkorn og en skiveskåret gulerod
Kog i 2 timer og sigt kogevandet (fond)
Kog fonden ned til ca 2 dl
Skær et løg og en gulerod i tern og kog med nogle minutter
Kødet pilles af, skind og ben kasseres, kødet kommer ned i sovsen
Hvis det er nødvendigt kan der jævnes med en smule maizena
Smag til med salt/peber og chili
Samle retten:
Varm hotdog brødene og smør med en smule sennep
Kom spinat i alle brødene og kom en god skefuld and i hver
Drys med hakket syltede perleløg, skiver af rødløg
Drys med purløg og server straks