Råt kød og trøffel

tatar-head

Tatar og carpaccio- lidt men godt

2 personer
300 gram okse- eller kalvekød
1 sommertrøffel – kan udelades
Brød – er Focaccia SE HER HVORDAN 
Carpaccio:
Frisk estragon
Mayonnaise – gerne hjemmelavet SE HER HVORDAN 
Friskrevet parmesan – ca en håndfuld
Pinjekerner
Tatar:
Avocado
Olivenolie
5 Peberkorn
1 citron
Mayonnaise

carpaccio-1

Carpaccio:
Skær skiver af kødet så tyndt som muligt og bank det yderligere fladt
Læg de tynde skiver på en tallerken

Parmesan chips: Parmesanen lægges på et bagepapir og bages i ovnen til det begynder at tage farve i siderne
Køl af og bræk i mindre stykker
Kom oven på kødet

carpaccio-2

Estragon mayo: Mayonnaise tilsættes hakket estragon og smages til med peber
Pinjekerner: ristes på en tør pande og kommes over kødet
Riv evt. trøffel over

carpaccio-3

TATAR:
Kødet hakkes med en stor kniv til ønsket konsistens
Hak avocado kødet og vend med lidt citronsaft
Mayonnaise smages til med maser af friskkværnet peber

Anret: kom kødet oven på avocadostykker og ko mayonnaise på
Drys med peber og riv evt. trøffel over

tatar-2

I glasset en Bordeaux fra Moulis en Médoc, Château Poujeaux 2010

bordeaux

Print Friendly
This entry was posted in Forretter, Hovedretter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *