Grillet Flæskestegssandwich

grillet-flaeskestegssandwich-1

Intet så dejligt som en flæskestegssandwich – bare engang imellem

Her lavet på grillen

grillet-flaeskesteg-head

4 personer
1 lille kamsteg
Salt
4 Burgerboller SE HER HVORDAN 
Syltet agurk: 1 agurk, 1 del æbleeddike, 1 del vand og 1 del sukker
Rødkål – SE HER HVORDAN eller køb en færdiglavet 
Hjemmelavet mayonnaise – SE HER HVORDAN 
Yoghurt

Kødet:
Rids ned til kødet og gnid med masser af salt
Sæt på en rist i grillen ved indirekte varme (230-250grader) Sænk varmen hvis sværen begynder at blive for mørk.
Kernetemperatur på 63 grader (den stiger ca. 5 grader når den hviler)

syltet-agurk

Syltet agurk:
Kog lagen op så sukker smelter og køl ned
Snit agurken i relativ tynde skiver og drys med lidt salt – sæt på køl 1-2 timer
Skyl agurkstykker fri for salt og kom på glas
Hæld lagen over
Skal helst stå til næste dag

roedkaal

Dressing: bland mayonnaise med lidt yoghurt og smag til med masser af peber

Samle Burger:
Rist bollerne på skærefladen
Kom lidt dressing på underbollen
2 skiver flæskesteg
Rødkål
Agurk
Dressing
Overbolle

grillet-flaeskestegssandwich-2

I glasset en Newcastle Brown Ale

newcarstle-brown-ale

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *