Tatar med kirsebær

tatar-med-kirsebaer

Råt kød med frisk frugt er en klassiker her i huset
Denne gang med kirsebær – men brug f.eks. blommer, vindruer, æble, melon etc.

4 personer
300 g okse- eller kalvemørbrad
Tilbehør: 12 kirsebær, 2 radiser, ærter, ruccola
Syltede sennepskorn : 4 spsk gule sennepskorn, 1,5 dl eddike, 1/2 dl vand og 1 dl sukker
Løvstikke med olie – kan erstattes af dild med olie

Kødet hakkes relativt fint med stor kniv

Syltede sennepskorn:
Giv sennepskorn et opkog i lagen og lad dem simre ca. 5 minutter. Kom på glas
Kan holde sig længe på køl og er bedst når de lige står min. 1 døgn.

Kirsebær udstenes

Grøn olie – denne gang sigtes det ikke men blot løvstikke blendet med lidt god olivenolie

tatar-med-kirsebaer-2

Anret:
Kom en skefuld tatar mind på en tallerken og ruccola rundt om
Fordel nogle kirsebær, ærter og tynde skiver radise
Kom grøn olie på salaten og lidt sennepskorn oven på kødet

I glasset en Salwey róse 2018 – det er alligevel for varmt til en rødvin

salway

Print Friendly
This entry was posted in Forretter, Hovedretter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *