Let pastaret uden kød.
Selvom du ikke har pastamaskine kan man sagtens let lave pappardelle
4 personer
Pasta – 300 gram mel, 3 æg (kan udelades hvis man er veganer), 1-2 spsk olivenolie
Parmesan
10 markchampignon eller anden svamp
1 stor aubergine
1 fed hvidløg
2 tomater
God olivenolie
Frisk oregano
Basilikumblade
Pastasovsen:
Skær auberginen i tern, skær svampene i tern og steg det i olivenolie sammen med snittet hvidløg
Hak tomaterne og kom dem i samen med oregano og kog i 15-20 minutter. Juster med vand så det ikke brænder på
Pasta:
Bland mel, æg og olie ti en sammenhængende dej – juster evt, ed vand
Ælt der godt igennem i 5-10 minutter og lad den hvile i frysepose mindst ½1 time
Rul den tyndt ud og skær i lange ca. 2-3 cm brede pasta
Koges 2 minutter i saltet vand og vendes i sovsen
Anret i dybe tallerkener med basilikum og parmesan oven på
Hej Erland,
Tak, for dine fantastiske opskrifter og din nedtonede (reklamefri) hjemmeside. Hvor kan man erhverve et rullepastajern som du bruger til pappadelle? Jeg formoder det er regulérbart!
Vh. Frank P
Tak. Også for at bemærke jer ikke bruger reklamer Jeg mener jeg købte detvhos kitchen.one …..men kan tage fejl. Måske kan du finde det i en af de mange online butikker der sælger kage tilbehør