Pappardelle er aubergine og svampe

pappardelle-med-svampe-og-aubergine-head-2

Let pastaret uden kød.
Selvom du ikke har pastamaskine kan man sagtens let lave pappardelle

aubergine

4 personer
Pasta – 300 gram mel, 3 æg (kan udelades hvis man er veganer), 1-2 spsk olivenolie
Parmesan
10 markchampignon eller anden svamp
1 stor aubergine
1 fed hvidløg
2 tomater
God olivenolie
Frisk oregano
Basilikumblade

pappardelle-med-svampe-og-aubergine-4

Pastasovsen:
Skær auberginen i tern, skær svampene i tern og steg det i olivenolie sammen med snittet hvidløg
Hak tomaterne og kom dem i samen med oregano og kog i 15-20 minutter. Juster med vand så det ikke brænder på

pappardelle

Pasta:
Bland mel, æg og olie ti en sammenhængende dej – juster evt, ed vand
Ælt der godt igennem i 5-10 minutter og lad den hvile i frysepose mindst ½1 time
Rul den tyndt ud og skær i lange ca. 2-3 cm brede pasta
Koges 2 minutter i saltet vand og vendes i sovsen

pappardelle-med-svampe-og-aubergine-3

Anret i dybe tallerkener med basilikum og parmesan oven på

pappardelle-med-svampe-og-aubergine-1

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Pappardelle er aubergine og svampe

  1. Frank Pedersen says:

    Hej Erland,
    Tak, for dine fantastiske opskrifter og din nedtonede (reklamefri) hjemmeside. Hvor kan man erhverve et rullepastajern som du bruger til pappadelle? Jeg formoder det er regulérbart!
    Vh. Frank P

    • Erland Hansen says:

      Tak. Også for at bemærke jer ikke bruger reklamer Jeg mener jeg købte detvhos kitchen.one …..men kan tage fejl. Måske kan du finde det i en af de mange online butikker der sælger kage tilbehør