Asparges Panna Cotta med Lange

asparges-panna-cotta-3

Panna Cotta forbindes oftest med dessert, men denne smager godt med f.eks. fisk

Fin lille appetizer, forret eller en del af en større menu

asparges-panna-cotta-1

4 personer
Panna Cotta:
3-4 hvide asparges
4 plader husblas
1/2 skalotteløg i små tern
2,5 dl fløde
1 dl letmælk
Fisken:
200 g Hvid fisk – her Lange
2 spsk rygeost
1 citron
På toppen:
4 grønne asparges
4 hvide asparges
4 radiser
Dild

asparges-panna-cotta-2

Panna cotta:
Udblød 4 plader husblas.
1/2 skalotteløg simre i olivenolie sammen med 3 hvide asparges skrællet og skåret i mindre stykker.
Kom 2,5 dl fløde og 1 dl letmælk på og kog op.
Når det begynder at koge tages det af blusset og blendes helt fint.
Kom det gennem fin sigte.
Rør husblas i og hæld på små skåle/glas. Fyld 3-4 cm op
Sæt på køl mindst 2 timer.

Fisken:
Damp fisken i ovnen ved 150 grader til den kun lige er lun i midten og skiller i flager
Må endelig ikke få for meget.
Køl den af og rør den sammen med rygeosten
Smag til med salt/peber og citronskal/saft

asparges-panna-cotta-4

Asparges:
Damp de hvide og grønne asparges 4-5 minutter og køl af
Skær dem på langs i passende stykker. De små bare del dem i 2 de store deles i 4

Samle retten:
Tag de små glas og stik asparges ned sammen med stykker af radise
Pynt med dild
asparges-panna-cotta-5

Print Friendly
This entry was posted in Appetizer, Forretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *