Asparges Panna Cotta med Kaviar

asparges-panna-cotta-og-kaviar-3Hvis man synes kan kaviar skiftes ud med f.eks. stenbiderrogn eller ørredrogn

Panna Cotta i små Kaviar dåser.
Det giver dog mange dåser – så hvis man kun er 4 kan man bruge glas eller andre små dåser

Fin lille appetizer, forret eller en del af en større menu

Her pyntet med strandarve som er alle steder på stranden. Men brug andet hvis du ikke lige er ved en strand.
Også et par hybenroseblade er brugt – men kan udelades

asparges-panna-cotta-og-kaviar

4 personer – hvis der bruges kaviar dåser er der mindst til 10
Panna Cotta:
3-4 hvide asparges
4 plader husblas
1/2 skalotteløg i små tern
2,5 dl fløde
1 dl letmælk
Oven på
Kaviar ca. 7-8 gram pr dåse

asparges-panna-cotta-og-kaviar-2
Panna cotta:
Udblød 4 plader husblas.
1/2 skalotteløg simre i olivenolie sammen med 3 hvide asparges skrællet og skåret i mindre stykker.
Kom 2,5 dl fløde og 1 dl letmælk på og kog op.
Når det begynder at koge tages det af blusset og blendes helt fint.
Kom det gennem fin sigte.
Rør husblas i og hæld på små skåle/glas/kaviar dåser.
Sæt på køl mindst 2 timer.

Samle retten:
Kom kaviar på den kolde stivnede panna cotta og pynt med f.eks. strandarve (smager som agurk)

I glasset En Chardonnay fra området Yamhill-Carlton USA, Origin Wine Co. Stein Vineyard 2014

origin

Print Friendly
This entry was posted in Appetizer, Forretter and tagged . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *