Andebryst med asparges og ærter

andebryst-med-asparges-og-aerter-1

Dette er en ret nem, hurtig og velsmagende sommerret

4 personer
2 andebryst
Små kogte kartofler
2 dl ærter
12 grønne asparges
50 gram smør
1 dusk persille – hakket

Andebryst:
Rids skindet på andebrystet
Læg brystet nedad på en kold pande
Sæt varme på og steg skindet sprødt og gyldent
Sæt i ovnen ved 150 grader til en kernetemperatur på 58 grader
Det tager ca 10 minutter
Lad brystet hvile 5 minutter før udskæring

andebryst-med-asparges-og-aerter-2

Grøntsagerne:
I et fad/skål kommes asparges skåret i mundrette størrelse, ærter og kartofler
Store kartofler deles i mindre mundrette størrelser
Kog 2 liter vand og hæld over
Lad det stå 5 minutter
Hæld vandet fra og server

Sovs:
Smelt smørret sammen med den hakkede persille uden smørret tager farve

Anret:
Kom grøntsagerne i en dyb tallerken og hæld smørsovs oven på
Anret nogle skiver andebryst oven på

andebryst-med-asparges-og-aerter-3

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *