Tatar med bøftomat

tatar-med-boeftomat-1

Lille let forret eller appetizer

4 personer
300 g okse- eller kalvemørbrad
2 bøftomater
1 bundt radiser
Parmesan
Estragon

tatar-med-boeftomat-head

Kødet hakkes relativt fint med stor kniv

Radiser skæres i små tern og blandes i kødet som smages til med salt/peber

tatar-med-boeftomat-2

Bøftomater skåret tyndt og sat i ovnen ved 65 grader i 2-3 timer til de er tørret lidt ind – dryppet med olivenolie

ramsloeg-blomster

Anret: kom skiver af semi dried bøftomat på en lille dyb tallekern og tatar oven på
Kom parmesan stykker på sammen med estragon og tynde skiver radise

I glasset en Bordeaux fra Château Poujeaux 2010, Moulis-en-Médoc

chateau-pojeaux-2010

Print Friendly
This entry was posted in Appetizer, Forretter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *