Andeschnitzel med cremet Quinoa

andeschnitzel-og-quinoa-1

En schnitzel lavet med et godt andebryst smager fantastisk

Her serveret med en cremet Quinoa. Den kan laves på fond eller æblesaft hvis man ikke lige har fond.
Lidt som man laver en risotto

4 personer
4 andebryst uden skind
Panering: mel, 3 sammenpisket æg og Pankorasp (eller alm. rasp)
Quinoa:
250 g Quinoa
5 dl andefond, kyllingefond eller æblesaft
200 g svampe fx markchampignon
1 fed hvidløg
2 citroner
1 skalotteløg i tern
1 håndfuld vasket spinat
2 spsk friskrevet parmesan
Smør
Olivenolie
Persille til at drysse over retten

Andebrystet:
Bank andebryst relativt fladt, ca 1 til 1,5 cm
Vend dem i mel tilsat sat salt/peber æg og rasp
Steg dem i en blanding af rigeligt olie og smør

Quinoa:
Vask Quinoa godt
Skær svampe i skiver og steg dem sammen med et fed knust hvidløg.
Når de er færdig stegte lægges de til side i en skål
Steg løget uden det tager farve.
Kom den afdryppede quinoa på og steget nogle minutter
Kom så fond på, start med 1/2 dl og når et er kogt ind kommes mere på.
Fortsæt sådan i ca 15-18 minutter til quinoaen er mør
Vend spinat i sammen med en god klat smør og parmesan
Lad spinaten falde samme.
Smag til med citron og salt/peber

andeschnitzel-og-quinoa-2

Anret:
Kom en stor skefuld quinoa på en lun tallerken
Skær hver schnitzel over og anret oven på
Drys med persille og server en citronskive ved siden af

I glasset – din favorit øl – her en Newcastle Brown Ale

newcastle-brown-ale

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *