Tatar med Syltede Bøgehatte og Peberrod

tatar-1

Tatar er let at lave og kan varieres i det uendelige
Her serveret med syltede bøgehatte og revet hårdkogt æg

De syltede bøgehatte kan med fordel laves dagen før

4 personer
300 gram okse- eller kalvemørbrad
2 hårdkogte æggeblommer
1 lille peberrod
Bøgehatte
Syltelage: 1 dl æbleeddike, 1 dl vand. 100 gram sukker

Kødet:
Hak det med en god stor kokkekniv eller bed slagteren om at kører det gennem en enkelt gang

tatar-2

Syltede Bøgehatte:
Kog lagen op så sukker er smeltet og køl det af
Skær bøgehatte af roden og læg i et glas. Hæld lagen over og sæt på køl

Anret:
Kom en klat tatar på en tallerken og placer syltede bøgehatte omkring
Riv peberrod over
Riv en halv æggeblomme over og drys med salt og peber

I glasset en Bordeaux fra Chateau Hosanna 2004

hosanna-2004

Print Friendly
This entry was posted in Appetizer, Forretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *