Tatar med Rysteribs

tatar-3

Danske rysteribs kan selvfølgelig kun skaffes i sæson som er Juli – August
Men hvis man ønsker at lave det uden for sæson importeres de året rundt.
Men uden for sæson kunne man bruge andre bær eller f.eks. æble tern

4 personer
300 gram kalve- eller oksemørbrad
Basilikum pesto (eller ramsløg pesto)
Ribs
Sukker
Brøndkarse

Kødet:
Hak det til ønsket konsistens med stor kokkekniv.
Eller få slagteren til det

tatar-1

Ribs:
Skyl dem og drys med sukker
Sæt på køl nogle timer

Anret:
Vend forsigtigt tatar med rysteribs uden alle bær knuses
Kom på en tallerken og dryp med pesto omkring
Pynt med brøndkarse

I glasset en moden bordeaux fra Chateau Hosanna 2004

hosanna-2004

Print Friendly
This entry was posted in Appetizer, Forretter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *