Kammusling med Citronsmør og Caviar

kammusling-og-kaviar-3

Denne ret er med Caviar – men i sæson kan den laves med den lækre stenbiderrogn eller helt uden

4 personer
4 store kammuslinger
50 gram Caviar – kan udelades
1 fennikel
2 citroner
50 gram smør

kammusling

Kammusling:
Drys kammuslinger med sukker og salt på begge sider
Sæt på køl et par timer

Fennikel: Skæres helt tyndt, lettest på et mandolinjern

Citronsmør: Riv skallen af 2 citroner og bland det med smørret
Rul det i film og sæt på køl så det bliver hårdt igen

kaviar

Klar til ovn:
I skaller, ramekiner eller blot staniol kommes:
Fintskåret fennikel. Kammusling oven på, dryp med citron.
Kom en stor skive citronsmør oven på kammuslingen
Kom en skal oven på og luk med stanniol.
Hvis man bruger ramekiner kommes stanniol på som låg

Sæt i ovnen ved 180 grader i ca. 12 minutter

kammusling-og-kaviar-2

Anret:
Server pakken med en skefuld caviar oven på.

I glasset en champagne fra Paul Déthune, Blanc de Blancs 2011

champagne

Print Friendly
This entry was posted in Ikke kategoriseret and tagged . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *