Glaskål med Jomfruhummer – en snack

syltet-glaskaar

En dejlig snack som er sprød og cremet.

Den sprøde edikesyltede glaskål sammen med flødeost og sød jomfruhumer er en god kombi.

4 personer – 8 snack
1 Kålrabi
Syltelage: 1 dl æbleedike – 1 dl vand – 100 gram sukker
Fyld:
Ca. 8-10 jomfruhumer
1 fed hvidløg
Dild
Friskost naturel
1 citron

Glaskål:
Kålen skæres ultra tyndt ud – lettest ed mandolin
Med udstikker eller lille glas skæres/udstikkes cirklet på ca. 5-6 cm
Lagen koges op til sukker opløses og køles derefter ned
Kom de tynde skiver glaskål i den kolde lage og sæt på køl nogle timer

Fyld:
Steg halerne i smør tilsat et knust fed hvidløg – ca. 1 min på hver side
Lad dem køle af og hak dem groft og dryp med citron.
Friskosten røres og jomfruhummer og hakket dild kommes i
Smag til med salt, peber og citron

syltet-glaskaar-2

Samles:
Tag en skive syltet glaskål.
Kom en lille klat fyld på .
Fold glaskålen sammen som på billedet og tryk dem sammen.
Fyldet hjælper med at holde formen

Serveres som en lille snack eller tilbehør til en fiskeret
Her blot serveret på nogle sten jeg fandt på stranden

Print Friendly
This entry was posted in Appetizer and tagged . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *