Carpaccio med Pebermayonaise

carpaccio-pebermayo-1

Dette er en ret simpel ret men smager fantastisk,
her laver jeg Pebermayonaise fra bunden og med en fantastisk long pepper
kaldet “Kampot Red Long Pepper”
Retten kan selvfølgelig laves med en god købe mayo og alm. nykværnet sort peber.
Men …..det er let at lave mayo og smager anderledes

4 personer
3-400 gram oksemørbrad
1 håndfuld ruccola
2 spsk kapers
Parmesan – friskhøvlet
Mayo: køb eller se her HVORDAN 
Peber – evt. “Kampot Red Long Pepper”

peber1

Kødet:
Skær det tyndt ud
Bank det helt fladt mellem to stykker frysepose
Kom det på en tallerken

carpaccio-pebermayo

Ruccola – venes med en god olivenolie og drysses med salt og peber

Mayonnaisen smages til med meget peber

Anret som på billedet

I glasset en god moden Bordeaux fra Chateau Hosanna 2004

hosanna-2004

Print Friendly
This entry was posted in Forretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.