Halloween Cannelloni med Græskar og Jomfruhummer

halloween-cannalloni-2

Jeg laver hvert år noget Halloween agtigt, ofte med pasta.
Ikke skræmmende (jo skræmmende god smag) men blot med de farver jeg forbinder med Halloween.
Her cannelloni
Jeg bruger ret mange jomfruhummerhaler – man kan nøjes med at komme dem inde i cannellonierne eller bruge andet fyld.
Alternativt kan man erstatte fyld med det traditionelle spinat/ricotta fyld og kun komme lidt jomfruhummer på toppen.

4 personer
Jofruhumerhaler – antal efter pengepung.
1 Hokkaido græskar
1 bæger ricotta
2 citroner
2 fed hvidløg i tynde skiver
1 håndfuld nødder – her valnødder hakket let
Basilikum
Pasta – køb evt. cannelloni rør eller lav dem selv – med eller uden farve
FARVET cannalloni rør – SE HER HVORDAN

halloween-cannalloni

Græskar:
Skær græskar i 4
De 3 dele pensles med olie og kommer i ovnen ved 160 grader til de er møre
Skær kødet ud af skallen og blend det
Bland det med rocotta og smag til med salt/peber og citronsaft

Det sidste 1/4 græskar stykke skæres i små tern og steges i smør
Tag halvdelen fra til cannaloni.
Resten blandes med nødderne, en klat smør og de jomfruhummerhaler der ikke kommer i canellonierne

Jomfruhummer:
Drys halerne med salt og sukker og sæt dem på køl i ca. 1 time gerne mere
Steg dem på en pande i smør og hvidløg i ca. 3 minutter
Pres lidt citronsaft over

halloween-cannalloni-1

Cannelloni:
I en skål kommes jomfruhummerhaler, halvdelen af de stegte græskartern og et par skefulde af græskar/ricotta blandingen
Fyldes i cannellonierne som pensles med smør og varmes i en 150 grader varm ovn

Samle retten:
Kom en skefuld græskar/ricotta på en lun tallerken og 2 cannelonier oven på
Kom en skeful af græskartern, smør og nødder oven på
Pynt med basilikumblade

I glasset – vin med Halloween agtig etiket: Omero (Chad Stock) Minimus, Chardonnay Dijon free 2016

omero-chad-stock-minimus-chardonnay-dijon-free-2016

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *