Kammusling med ærtemos og mynte

kammusling

Kammusling er en dejlig let forret.
Eneste fælde er stegning af kammusling.
Hvis den får for meget bliver den en uspiselig gummibold

4 personer
4 kammuslinger
Honning
Sukker
salt
2 dl ærter
3-4 stængler mynte
Smør
Pynt : dild eller som her bronzefennikel
Serveret med brød – se evt her for et nemt brød til grill eller ovn LINK 

hvidloegsbroed-paa-grill

Kammusling:
Kammusling drysset med salt/sukker og sat på køl nogle timer
Dryppet med honning og stegt i smør ca. 1 minut på hver side på en meget varm pande

Ærter:
Kom ærter (frosne eller friske) i en skål og hæld kogende vand over.
lad det stå 1-2 minutter og hæld vandet fra
Mos ærter med en gaffel sammen med lidt smør
Smag til med hakket mynte og salt/peber

Anret som på billedet i en skal eller lille tallerken

I glasset en vin fra Pouilly-Fuissé, Denis Bouchacourt “Cuvée Feuille de Laurier” 2014

denis-bouchacourt

Print Friendly
This entry was posted in Forretter and tagged . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *